Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Pinkstergemeente ​klein Jeruzalem

Woonwagenzending-Nederland

Vrienden van de Woonwagenzending-Nederland

De woonwagenzending-Nederland is al meer dan 43 jaar een begrip in Nederland.

Maar ook ver over de grenzen is de woonwagenzending bekend.

Ons werk over de Here begon ongeveer 43 jaar geleden toen er een woonwagenfamilie door een wonder van genezing tot bekering kwam.

Er zijn in Nederland ongeveer 35.000 woonwagenbewoners en door de jaren heen hebben wij al veel van hen kunnen bereiken met de boodschap van redding, bevrijding en genezing door Jezus.

De Woonwagenzending-Nederland is zeer actief op het gebied van evangelisatie.

Al jaren word er van het ene uiterste naar het andere uiterste van het land gereden om de zieken te bezoeken en mensen in allerlei andere noden bij te staan.

Ook worden we vaak gevraagd om begrafenissen te leiden en reizen daarvoor soms honderden kilometers voor.

Het hoofdgebouw van de Woonwagenzending-Nederland is gevestigd in Amsterdam. Vanuit Amsterdam worden veel activiteiten gehouden op het gebied van evangelisatie o.a. het jeugd- en kinderwerk, straatevangelisatie, evangelisatie op de woonwagenkampen, toneelvoorstellingen, concert-avonden, seizoenmarkten, radio-uitzendingen en vrouwen avonden.

De Woonwagenzending-Nederland steunt nog altijd het dorpje Band in Roemenië.

We doen dit door middel van maandelijkse bijdrage, zodat er voedsel en andere benodigdheden voor de kinderen daar gekocht kunnen worden.

Ook ondersteunen wij de Roemeense zigeuners in het dorpje Band als er medische hulp nodig is zoals een operatie en medicatie.

Zoals u wellicht zult begrijpen, kostten deze activiteiten geld en vragen u ons hierin te steunen. 

Zoals de meesten van jullie weten....

... is de Woonwagenzending-Nederland een kerk voor iedereen. Ook al is er iemand geen lid van de kerk toch kunnen de mensen altijd op de kerk van de Woonwagenzending-Nederland terug vallen en kan men altijd een beroep op ons doen.

We hebben ook nooit (behalve voor de Roemenië zending) om geld gevraagd.

We zijn nu echter op een punt aangekomen dat we uw hulp in moeten roepen, willen we onze prachtige zending kunnen uitbreiden.

Wees een vriend van de Woonwagenzending-Nederland en steun ons in dit werk.

Hoe kunt u de Woonwagenzending-Nederland steunen?

U kunt ons steunen door een vrije gift te doneren. U kunt dit op verschillende manieren doen.

U kunt dit eenmalig doen: u kunt kiezen om het per kwartaal te betalen, half jaar of jaar.

Wij werken niet met machtigingskaarten maar hebben een speciale Personal Memory Card ontwikkeld.

Deze pas helpt u eraan herinneren wanneer het tijd is om uw gift over te maken. U kunt deze pas makkelijk bij uw andere pasjes dragen zodat u hem altijd bij de hand heeft.

Vraag uw eigen Personal Memory Card aan. U kunt dit doen per email naar: pinkstergemeentekleinjeruzalemoutlook.com of bel ons op 020-6194075/0610195083.

Wilt u wel een gift storten en wilt u geen Personel memory card? Dan kan u dit doen t.n.v. St. Woonwagenzending-Nederland o.v.v. vrienden van de Woonwagenzending-Nederland op rekening nummer NL 67 RABO 0373 1167 21.

Bedankt voor uw hulp!

Fijn dat u besloten heeft om de Woonwagenzending-Nederland te gaan steunen. We vragen u bij uw gift uw naam, adres en email te vermelden, zodat wij u 2 x per jaar een nieuwsbrief kunnen sturen en u zo ook op de hoogte kunnen houden van alles wat er in en om de Woonwagenzending-Nederland gebeurt.

Wij wens u namens de Woonwagenzending-Nederland Gods rijke zegen toe. 

2 Korinthe 9:7

Laat ieder doen zoals hij in zijn hart voorgenomen heeft,

niet met tegenzin of dwang,

want God heeft een blijmoedige gever Lief.